Edit Content
INpod DESIGN, parketi i parketarske usluge, Zagreb

Vrhunski izbor parketa, LVT-a i ostalih vrsta podnih obloga

Kontakt

Kompletna usluga postavljanja poda po sistemu “ključ u ruke”

INpod Design

Woodura

Woodura je inovativni drveni pod s osjećajem pravog drveta koji je nekoliko puta jači od ostalih drvenih podova i koristi obnovljive sirovine na optimalan način.

 

Drveni osjećaj u svakom stilu

Raznolikost i bogatstvo prirode nudi beskrajne mogućnosti za stvaranje prekrasnih podova. Otkrijte fantastičan izbor drvenih podova u svim bojama i stilovima – od mirnih i elegantnih do živih i rustikalnih.

Uskladite boju vašeg poda sa zidovima i tekstilom u vašem domu ili potpuno odvojite izgled svojih podova od ostatka interijera. Učinite svoj dom rustikalnijim sa drvenim daskama koje prati prirodna struktura drveta.

Oblik riblje kosti

Otvrdnuto drvo također je dostupno u uzorku riblje kosti. Njegov veći format daje tradicionalni uzorak na nov i moderan način.

Sa svojim većim formatom i klik sustavom bez ljepila, tvrdi drveni pod u obliku riblje kosti može se postaviti brže i učinkovitije u usporedbi sa tradicionalnim parketom u obliku riblje kosti. Ovo skraćuje ukupno vrijeme i troškove vašeg projekta.

Woodura

Provjerite dostupnost parketa klikom na gumb dolje.

Po želji kupca

Po potrebi, možemo ga prilagoditi individualnim željama svakog kupca te uljiti ili bajcati pod u željene nijanse.

Imate pitanje?

Pošaljite nam upit ili nas nazovite na +385989333390.

Snažan i održiv

Woodura je patentirana tehnologija koja omogućuje stvrdnjavanje i jačanje drva. Woodura je unapređena tehnologija koja se koristi za proizvodnju parketa i jednako je revolucionarna kao što je bio i troslojni parket kada je lansiran 1944. godine kako bi zamijenio homogeni drveni pod.

Tehnologija omogućuje da se u proizvodnji koriste tanji površinski slojevi i da se cijelo stablo koristi kao sirovina. Daje deset puta više materijala iz istog trupca, a proces stvrdnjavanja daje višestruko čvršću površinu koju nije potrebno brusiti. Woodura je isplativa i održiva za okoliš i za vas.

Pametna proizvodnja

Pod visokom temperaturom i pritiskom prešamo tanki drveni sloj zajedno sa jezgrom od drvenih vlakana obloženih prahom. Praškasti sloj sastoji se od drvenog praha, pigmenta i veziva. Drveni prah dolazi iz otpada koji nastaje tijekom proizvodnje.

Tijekom prešanja, sloj drva i drveni prah se sabijaju u isto vrijeme dok ljepilo prodire odozdo. Zatim se formira otvrdnuti drveni sloj koji je ojačan prahom otvrdnutog drva. Površina postaje višestruko jača i tvrđa. Ovdje je razlika velika u usporedbi s tradicionalnim parketom gdje su različiti slojevi međusobno zalijepljeni.

Jednostavna montaža

Tehnika otvrdnjavanja drva omogućuje da podovi budu široki, ali da i dalje ostanu vrlo tanki sa samo 11 mm. Stoga nećete morati mijenjati svoja vrata ili raditi bilo kakve druge skupe promjene u svom domu.

Jednostavan za ponovnu upotrebu

Ako u budućnosti želite promijeniti pod, svoj stari pod možete lako skinuti i prebaciti u drugu sobu ili možda prodati u novi dom!

Nakon stvrdnjavanja pod se može četkati i površinski tretirati na isti način kao i tradicionalni parketi. Rezultat je pravi drveni pod s osjećajem pravog drveta koji je također jači, isplativiji i ekološki prihvatljiviji!

Sastav proizvoda

Kliknite za savršen rezultat

Sustav zaključavanja 5G čini spajanje poda lakšim nego ikad. Učinite to sami ili angažirate stručnjaka kako bi skratili vrijeme. Postavlja se bez lijepljenja.

Korištenje i održavanje

Kako održavati i čistiti WOODURA POD?

Da biste sačuvali ljepotu i funkcionalnost svog woodura poda te izbjegli neželjene posljedice, vašem podu trebate posvetiti posebnu pažnju. U nastavku donosimo važne upute za prvo korištenje te savjete za kvalitetno održavanje kvalitete i ljepote vašeg woodura poda.

Preporučuje se svakodnevno čišćenje brisanjem suhom krpom/usisavačem. Za uklanjanje mrlja koristite sredstvo za čišćenje drvenog poda.

Naši podovi vrlo dobro funkcioniraju s nizom sustava podnog grijanja. Za ugradnju s podnim grijanjem potrebno je koristiti foliju s parnom branom otpornom na starenje, za više informacija pogledajte naše upute za ugradnju.

Prilikom rezanja podnih dasaka preporučamo alate za rezanje s umetcima od tvrdog metala.

Podovi od tvrdog drva prikladni su za gotovo sve prostorije u domovima ili poslovnim prostorima koji su izloženi normalnom habanju (kao što su uredi, čekaonice ili trgovine). Podovi izrađeni od tvrdog drva nisu prikladni za mokre ili vlažne prostorije (npr. kupaonice ili saune).

Podloga mora biti suha, ravna i čvrsta. Neravnine veće od 3 milimetra po ulaznom metru i 2 milimetra po dodatnom metru moraju se izravnati. Morate se pridržavati uputa za montažu, koje prate proizvod.

Izdvajamo iz ponude

InPod Design u svom asortimanu seljačkog parketa nudi proizvode vrhunskih domaćih proizvođača, među kojima se ističu parketi Bjelin. Prije svega visoka kvaliteta, a zatim i povoljna cijena čini ih našim najboljim izborom.

WOODURA NATUR, BIJELO ULJE
WOODURA SELECT, BIJELI BAJC MAT LAK
WOODURA NATUR, NATUR ULJE
WOODURA SELECT, BIJELO ULJE 2378-208
WOODURA NATUR, BIJELI BAJC MAT LAK
WOODURA NATUR, TAMNO SMEĐI MAT LAK
WOODURA NATUR, NATUR MAT LAK
WOODURA SELECT, NATUR MAT LAK 2000
WOODURA SELECT, SIVI MAT LAK
WOODURA SELECT, BIJELO ULJE 2378-273
WOODURA SELECT, NATUR MAT LAK 2378
WOODURA RUSTIC, NATUR ULJE
WOODURA NATURE, SHADOW BROWN, HARD WAX OIL
WOODURA NATURE, MISTY WHITE, MAT LAK
WOODURA RUSTIC, NATURAL HARD WAX OIL
WOODURA SELECT, EARTH GREY, MAT LAK
WOODURA SELECT, NATURAL ULJE
WOODURA SELECT, MINERAL GREY, MAT LAK

Woodura

Provjerite dostupnost parketa klikom na gumb dolje.

Po želji kupca

Po potrebi, možemo ga prilagoditi individualnim željama svakog kupca te uljiti ili bajcati pod u željene nijanse.

Imate pitanje?

Pošaljite nam upit ili nas nazovite na +385989333390.