Edit Content
INpod DESIGN, parketi i parketarske usluge, Zagreb

Vrhunski izbor parketa, LVT-a i ostalih vrsta podnih obloga

Kontakt

Kompletna usluga postavljanja poda po sistemu “ključ u ruke”

INpod Design

Brendovi

Bjelin razvija, proizvodi i prodaje širok portfelj proizvoda koji se sastoji od tradicionalnih drvenih podova i novih inovativnih podova od novih materijala. Razvoj se odvija u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Välinge Innovation AB, uglavnom poznatom kao izumitelj podova na klik. Proizvodnja se odvija u najsuvremenijim tvornicama u Švedskoj i Hrvatskoj.

Specijalizirani su za njegu drva koja je prihvatljiva za okoliš i unutarnju klimu za vanjske i unutarnje prostore. Širok asortiman stvoren je za industriju namještaja i podova. U mogućnosti su isporučiti proizvode apsolutno najviše kvalitete, prilagođene pojedinačnom klijentu ili projektu koji zahtijevaju jedinstveni izgled.

Počevši od temeljnih premaza, podova i ljepila, preko lakova, ulja, i završne obrade u boji te proizvoda za čišćenje i održavanje vašeg drvenog poda. Toverova rješenja u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe za drveni pod.

Od temelja do krova. Zadovoljavaju potrebe svih klijenata jer imaju najcjelovitiju ponudu za građevinski sektor. Koriste najbolje sirovine i zapošljavaju najkvalificiranije kadrove kako bi uvijek mogli ponuditi najbolji mogući proizvod.

S konstantnim rastom već više od dvadeset godina, VIRAG je tvrtka koja njeguje međunarodne kontakte od 1960-ih godina, a svoju prednost ima u izboru inovativnih i visoko kvalificiranih materijala za podne obloge.

Uz zastupstva renomiranih proizvođača podnih obloga, tkanina i tehničkih zavjesa, HO-KOM se profilirao kao ravnopravan i pouzdan partner u opremanju interijera svih namjena.

Xylon je posvećen pružanju najbolje vrijednosti proizvoda za svoje kupce istovremeno potičući održive prakse šumarstva i podržavajući raznoliko i inovativno radno okruženje. 

Dobrodošli u Oneflor-Europe, dom najnovijih LVT trendova! Neograničene mogućnosti dizajna, lijepi poput pravih drvenih podova ili keramike, laka instalacija, vodootporni i izdržljivi, LVT-ovi!

Ključ poslovanja im je prilagodljivost, inovativnost i marljiv rad. Današnja strategija tvrtke oslanja se na rast, konkurentnost, usklađenost sa zahtjevima EU i prevladavanje izazova svjetskog tržišta.